How To Start a Blog Make Money Blogging Free Blog Setup Wrongful Death Wrongful death lawyers wrongful death attorney Cleaning Leather Cleaning Microfiber Couch Kindle Fire 3G Coupon Kindle Fire Coupon Amazon Coupon Codes

Πανηγυρικός Εορτασμός Εθνικής Επετείου 1ης Απριλίου 1955

Το Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ, οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ και το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ, σάς προσκαλούν στον πανηγυρικό εορτασμό, μνήμης και τιμής για την 69η επέτειο έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ.

Τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024, ώρα 16:00,
στο κλειστό στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, οι πρόεδροι του ΣΙΜΑΕ και του ΙΔΑΑΕ. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος των Συνδέσμων Αγωνιστών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει απόδοση εμβατηριακών ρυθμών και τραγουδιών από τη Φιλαρμονική της Αστυνομίας, παρέλαση αντιπροσωπειών των Συνδέσμων Αγωνιστών και συνεργαζόμενων Οργανώσεων-Σωματείων, ελληνικούς χορούς από το συγκρότημα «Κίμων» Ξυλοτύμπου και θεατρικό έργο με τίτλο «Οι Μελλοθάνατοι της Αγχόνης» από τον θεατρικό Όμιλο «Κίμων» Ξυλοτύμπου.

Διάρκεια εκδήλωσης: 2 ώρες. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Comments are closed.